Vesti

Solarni fotonaponski sistemi

05.05.2015.

Fotonaponski sistemi služe za pretvaranje solarnog zračenja u električnu energiju.

detaljnije...

Metode gradnje balama slame

30.04.2015.

Bale slame su visoko izolacioni prirodni građevinski materijal, proizvod poljoprivrednog otpada. Za mnoge, lokalno su dostupne i jeftine.

detaljnije...

Tehnologija brze gradnje stigla u Srbiju: Do kuće za samo jedan dan

30.04.2015.

Tehnologija brzog građenja objekata stigla do naših prostora. Ploče već sadrže izolaciju, pa nema prljavih betonskih radova. Paneli su se odlično pokazali na ekstremno hladnim temperaturama.

detaljnije...

Najbolji besplatni programi za uređenje doma

29.04.2015.

Nakon beskrajnog promišljanja i planiranja izgleda životnog prostora, zar ne bi bilo sjajno sve to sebi vizuelno predstaviti pre konačne kupovine? U tome će vam pomoći sjajni kompjuterski programi, i to potpuno besplatni.

detaljnije...

Haos na tržištu stanova!

28.04.2015.

Problemi sa upisom nekretnina zbog nejasnoća oko kupoprodajnih ugovora koje sastavljaju notari. Neki katastri prihvataju javnobeležničke zapise, dok se drugi ne usuđuju.

detaljnije...

Ušteda energije: grejanje i hlađenje kuće geotermalnom energijom

28.04.2015.

Geotermalna energija je novi sistem grejanja i hlađenja kuće koji donosi velike uštede!

detaljnije...

Ko će kupovati stanove u BG na vodi

27.04.2015.

U Srbiji ima više od 300.000 podstanara, a po trenutnoj ekonomskoj situaciji ove cifre će biti još veće, jer na tržištu nekretnina nikada nije bilo gore.

detaljnije...

Posle 2 god dobio "ubrzanu" dozvolu

25.04.2015.

Zorana Mihajlović je privatnom investitoru u Vranju, koji je na građevinsku dozvolu čekao 965 dana, uručila dozvolu izdatu po novoj, ubrzanoj proceduri.

detaljnije...

Nedelja-veliki dan za BG na vodi

24.04.2015.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će u nedelju biti potpisan ugovor za projekat Beograd na vodi, čija će gradnja početi do kraja leta.

detaljnije...

Revolucionarni stakleni crep za solarno grejanje

24.04.2015.

Ako ste u potrazi za elegantnim grejnim sistemima u domaćinstvu, definitivno treba da pogledate najnovije rešenje kompanije “SolTech System” koje je već nagrađeno kao revolucionarno rešenje koje integriše solarnu energiju u bilo koju zgradu ili objekat.

detaljnije...